Vitaminbomba

Erdei méz, méhek által gyűjtött virágpor és propolisz felhasználásával készül.

Egészségi állapotra gyakorolt hatása:

  • antibakteriális hatás;
  • erősíti az emberi szervezet ellenálló képességét a betegségekkel szemben és segít a betegségek leküzdésében, a felépülésben;
  • a méhek által gyűjtött termékek gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, így a készítmény kúraszerű használata révén a vérkép is normalizálódik;
  • mivel a szervezet általános egészségi állapotára jótékony hatással van, a termék rendszeres fogyasztása segít az étvágytalanság, alvászavarok, stressz, ingerlékenység leküzdésében;
  • nagyon jó hatást gyakorol a máj és a gyomor megbetegedései esetében (sárgaság, májduzzadás, májcirrózis, gyomorfekély)

Használati utasítás: reggel étkezés előtt 15-20 perccel 1 kávéskanálnyi készítmény fogyasztása javasolt kb. 100-150 ml folyadékkal. A gyorsabb felszívódás érdekében jó, ha a folyadék langyos.

Megjegyzés: E készítmény táplálékkiegészítőként szolgál, hatása nem érezhető azonnal, hanem csak rendszeres használat következtében. Ha immunrendszerét szeretné erősíteni, vagy bizonyos tünetek megjelenését kiküszöbölni (pl. ingerlékenység), ajánlatos a készítményt egy hónapon keresztül kúraszerűen alkalmazni, majd egy-két hónapot kihagyva a kúrát újra megismételni. Ha szervezete betegséggel küzd, vagy valamilyen betegség vagy műtét utáni felépülés a cél, ajánlott a termék több hónapon keresztüli folyamatos fogyasztása.

Tárolás: A készítmény állagának és az összetevők egyenletes elosztottságának megőrzése céljából fontos figyelembe venni a következő tárolási feltételeket: a terméket óvja a direkt napsugárzástól, tárolja hűtve! A termék csomagolását fogyasztás után mindig zárja le, hogy minőségét megőrizze!

A készítmények csak természetes eredetű, méhek által gyűjtött termékeket tartalmaznak!

A virágporos készítmények heves allergiás reakciót válthatnak ki, ezért első alkalommal történő fogyasztáskor ajánlatos a javasolt napi adagnál kisebb mennyiséget elfogyasztani. Amennyiben allergiás tünetek nem jelentkeznek, úgy a továbbiakban a javasolt napi adagolásban fogyaszthatók a termékek.

A készítményekben természetes szennyeződés előfordulhat.